my first reaction is SPEECHLESS
Sunday, February 12, 2012, ϟ 0 shout(s)

well, tadinya aku cuma iseng liat2 trending video di youtube. dan iseng juga liat video nya Sophia Grace and Rosie di ellen show. and, WOW.. k e r e n . standing applause buat rasa percaya diri mereka :D itu keren banget ! Sophia u r really cerewet ! :D but i love ur rap potential ! You r good as nicky minaj too (?)
 dapet VIP invitation ke american music award T,T mau dongg ellen !!!


 si gembrot SOPHIA sama si anteng ROSIE


 they are fanatic fans of Nicky minaj !

lagi! ada yang bikin gemes nih :D you can watch here ! Kaitlyn Maher, I think u really really the best singer in 4 years old, sweetie ! Your parents will be so proud of you, of your confidence. I really love your nice voice and cute face !

waktu masih jadi kontestan britain's got talent :D


yang bilang dia nggak cantik, berantem sama aku dulu !
and then the young best singer is Caroline Costa ! WOW I think u r not a newbee again! but u r PRO ! yes of course. u have really good voice ! simple but make everyone is creepy ! yes you the best  ! :D guys u can check it here.


 waktu masih jadi kontestan :)

 cantiknya natural banget u,u



 tapi sekarang udah segede ini -.-" DAMN ! SHE SO SWEET :'(

Labels: ,


new past